Search
Close this search box.

Drama Hollands Hoop start met 779 duizend kijkers

De nieuwe dramaserie Hollands Hoop heeft zaterdagavond 779 duizend kijkers naar NPO 2 getrokken. De eerste aflevering staat daarmee op de tiende plaats in de lijst van best bekeken programma’s van de dag, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Hollands Hoop gaat over een forensisch psycholoog met een burn-out die in de drugswereld belandt. De serie, met Marcel Hensema en Kim van Kooten, wordt omschreven als de Nederlandse Breaking Bad.

Holland’s Got Talent zag het aantal kijkers teruglopen. Vorige week scoorde de talentenjacht van RTL 4 met bijna 1,9 miljoen belangstellenden nog een seizoensrecord. Zaterdag stemden ruim 1,5 miljoen mensen af op de show.

Het best bekeken programma van de dag was Studio Sport Eredivisie. De uitzending op NPO 1 was goed voor meer dan 1,7 miljoen kijkers. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten