Search
Close this search box.

Famke Janssen trekt 307 duizend kijkers

Famke Janssen wist vrijdagavond 307 duizend kijkers te boeien. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De 49-jarige actrice was de vijfde gast in College Tour, dat op NPO 3 wordt uitgezonden.

Hoewel het TV-programma niet tot de top 25 van beste shows van vrijdag behoort, keken er vorige week minder mensen naar College Tour. Toen zagen 238 duizend mensen hoe studenten en presentator Twan Huys Jerry Springer het hemd van het lijf vroegen. Volgende week is Afrojack aan de beurt.

The Voice of Holland was het best bekeken programma van de avond. Bijna 2,4 miljoen mensen stemden af op de talentenjacht. Het achtuurjournaal volgt op de voet met ruim 2,1 miljoen kijkers. De top drie wordt gecompleteerd door Flikken Maastricht waar 1,7 miljoen mensen naar keken. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten