Search
Close this search box.

Nieuw seizoen De beste zangers van Nederland

Het muziekprogramma De beste zangers van Nederland begint zondag aan een nieuw seizoen. In de zevende serie, te zien op NPO 3, nemen René Froger, André Hazes jr., Monique Klemann, Xander de Buisonjé, Carolina Dijkhuizen en Edsilia Rombley plaats op de bank.

In De beste zangers van Nederland zingen artiesten onder leiding van presentator Jan Smit elkaars liedjes. Degene die daar het beste in is, wint. Voor het nieuwe seizoen reizen de deelnemers af naar het Spaanse Ibiza.

Wie mag zich aan het einde de beste zanger van Nederland noemen? In het zevende seizoen nemen de Amsterdammer René Froger, volkszanger André Hazes jr., zanger Xander de Buisonjé, musicalster Carolina Dijkhuizen, Edsilia Rombley en Monique Klemann het tegen elkaar op.

Eerste aflevering De beste zangers van Nederland
In de eerste aflevering is André Hazes jr. de hoofdgast. Samen met de andere deelnemers brengt hij een ode aan zijn vader, die deze maand tien jaar geleden op 53-jarige leeftijd kwam te overlijden. De aflevering zit vol bijzondere en vooral leuke anekdotes. De beste zangers van Nederland start zondag (28 september) om 20.30 uur op NPO 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten