Search
Close this search box.

Radio Royaal ook in Amsterdam in de ether

Radio Royaal is vanaf vrijdag (19 september) ook in Amsterdam via de ether te ontvangen zijn op FM 90.1. Hét regionale commerciële radiostation is al te beluisteren in de regio Zuid-Holland op FM 99.4. Hiermee gaat volgens een woordvoerder van het station een lang gekoesterde wens van het radiostation in vervulling.

“Radio Royaal heeft zich in de korte periode van haar bestaan in Zuid-Holland al heel snel bewezen. Vooral het opvallende en onderscheidende format wordt hoog gewaardeerd zo blijkt uit een peiling en dat smaakt naar meer. We zijn daarom ook erg blij dat Radio Royaal, naast een zender in de Hofstad, nu ook een zender in de hoofdstad heeft”, aldus Perry Oerlemans van Radio Royaal.

De frequentie FM 90.1 werd tot voor kort gebruikt door Ujala Radio. Deze Hindoestaanse radiozender zal overigens gewoon in Amsterdam te beluisteren blijven maar dan via haar andere etherfrequentie FM 93.3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten