Search
Close this search box.

Sport1 Go beschikbaar voor UPC klanten

De Sport1 Go-app is vanaf woensdag beschikbaar voor UPC klanten met een Sport1 Go abonnement. Met Sport1 Go kunnen de klanten onbeperkt en overal in Nederland het aanbod van Sport1 bekijken via hun smartphone, tablet, laptop of PC. De dienst is voor klanten van UPC die een abonnement hebben op Sport1 gratis beschikbaar.

Met Sport1 Go via UPC hebben alle Sport1-klanten 24 uur per dag in heel Nederland onbeperkt live toegang tot alle Sport1 kanalen en Sport1 Go Clips.

Picture-in-picture
Daarnaast is het voor de abonnementhouders mogelijk om via picture-in-picture naar twee live kanalen tegelijk te kijken. Daarbovenop krijgen klanten onbeperkt toegang tot Sport1 Gemist en Sport1 Clips. Op deze manier kunnen hele evenementen en hoogtepunten teruggekeken worden waar en wanneer de klant dat wil. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten