Search
Close this search box.

Stemmen Gouden Televizier-Ring Verkiezing geteld

De verkiezing van de Gouden Televizier-Ring 2014 is gesloten, alle stemmen zijn geteld. En er zijn dit jaar maar liefst 725.000 stemmen uitgebracht; dat is een stijging van 45 procent ten opzichte van recordjaar 2013.

Het Jeugdjournaal maakt de drie genomineerde jeugdprogramma’s voor de Gouden Stuiver bekend; in RTL Boulevard onthult Jan Smit maandagavond de genomineerden voor de overige publieksprijzen.

Een notaris heeft maandagmorgen gecontroleerd of het stemproces eerlijk is verlopen. Het Jeugdjournaal onthult de top-3 van de Gouden Stuiver. En in RTL Boulevard worden de drie genomineerden van de Gouden Televizier-Ring, de Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw en de Televizier Aanstormend Talent Award bekendgemaakt.

“Het was dit jaar opvallend hoe veel programmamakers de Gouden Televizier-Ring willen hebben”, zegt Jeroen de Goeij, chef redactie Televizier. “Alles werd in de strijd gegooid om de gunst van de stemmer te winnen – en in sommige gevallen werkte dat ook. Tot in het laatste weekend was het spannend wie er in de top-3 zou eindigen.”

Gouden Televizier-Ring Gala
Welk programma of welke tv-persoonlijkheden daadwerkelijk een prijs (geen publieksprijs) winnen, wordt duidelijk tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat de Avrotros op donderdag 16 oktober uitzendt om 20.30 op NPO 1. Het is die avond alleen nog mogelijk om te stemmen op een van de drie genomineerden van de Gouden Televizier-Ring. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten