Search
Close this search box.

Nance Coolen wordt het gezicht van de zondagavond bij RTL4

Presentatrice Nance Coolen gaat haar eigen programma presenteren op de zondagavond bij RTL4. In ‘Familie Gezocht’ ontmoet Nance Coolen mensen die niets liever willen dan weten hoe het zit met hun afkomst en familiebanden. ‘Familie Gezocht’ is wekelijks vanaf zondag (2 november) te zien tussen 20.00 en 21.30 uur bij RTL 4.

Nance voert in ‘Familie Gezocht’ persoonlijke gesprekken met mensen en bezoekt plekken die een sleutelrol hebben gespeeld in hun leven.

Zo gaat Nance bijvoorbeeld samen met de betrokkenen terug naar het weeshuis waar ze hun jeugd hebben doorgebracht of ze bezoeken het ouderlijk huis waar zich achter de voordeur zoveel heeft afgespeeld.

De verhalen zijn divers, verrassend en intrigerend. Zo krijgt Nance ook het levensverhaal te horen van een tweeling die eraan is gaan twijfelen of ze überhaupt wel familie zijn en wordt ze meegevoerd in het verhaal van een vrouw die in een kist met spullen van haar overleden moeder achter een groot familiegeheim komt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten