Ook ochtendshow KIIS 101.1 Melbourne bekendgemaakt

De programmering van KIIS 101.1 in Melbourne wordt steeds completer. Vorige week werd al bekend dat Mix 101.1 zijn naam wijzigt in KIIS en wie de middagshow gaan presenteren. Nu is ook bekendgemaakt wie de ochtendshow gaan presenteren: Matt Tilley en Jane Hall.

Vanaf maandag 19 januari 2015 gaat het roer volledig om bij Mix 101.1 in Melbourne. Het station wijzigt zijn naam in KIIS 101.1. Daarnaast wordt het format gewijzigd van Hot AC in CHR. Met de ombouw in Melbourne is ARN officieel gestart met de landelijke uitrol van het merk KIIS. In januari van dit jaar werd Mix 106.5 in Sydney al succesvol omgebouwd tot KIIS 1065.

Dave “Hughesy” Hughes en Kate Langbroek aangetrokken voor de middagshow op zowel KIIS 101.1 als KIIS 1065. Het duo presenteerde maar liefst 12 jaar lang de ochtendshow op Nova 100 in Melbourne.

Nu heeft Mix 101.1 eigenaar Australian Radio Network (ARN) ook bekendgemaakt wie de ochtendshow gaan presenteren. In tegenstelling tot eerdere geruchten wordt niet de ochtendshow van Kyle Sandilands en Jackie O Henderson van KIIS 1065 overgenomen, maar komt er een lokale ochtendshow. Daarmee wordt het andere gerucht bevestigd.

Vanaf januari 2015 maken Matt Tilley en Jane Hall de luisteraars van KIIS 101.1 wakker. Tilley presenteert momenteel nog op de middagshow op Triple M, maar tot eind vorig jaar presenteerde hij maar liefst 16 jaar lang de ochtendshow op Fox FM in Melbourne. En laat Fox FM nu net een grote rivaal van KIIS zijn.

Jane Hall is vooral bekend van haar rol als Rebecca in de soap Neighbours. Momenteel presenteert ze al samen met Chrissie Swan de ochtendshow op Mix 101.1. Het contract met Swan wordt echter niet verlengd. Hierdoor komt waarschijnlijk ook een einde aan het programma “3 PM pick-up” dat de dames samen op onder meer KIIS 1065, Mix 101.1, 97.3FM Brisbane en Mix 102.3 Adelaide presenteren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten