Gerard Ekdom alias Gary Fomdeck regeert Single Top 10

3FM-deejay Gerard Ekdom, alias Gary Fomdeck, komt regelrecht op de hoogste plek binnen in de Single Top Tien. Het nummer I’ll Be There This Christmas is deze week het populairst. Ed Sheeran moet plaatsmaken met zijn liedje Thinking Out Loud en komt terecht op plaats twee. The Voice-winnaressen O’G3NE blijven op nummer drie plakken.

Ariana Grande is de tweede nieuwe binnenkomer in de ranglijst. Haar nummer Santa Tell Me komt de Top Tien binnen op plaats acht.

Het is opmerkelijk dat de Nederlandse Eurovisiesongfestival-inzending van dit jaar, het nummer Walk Along gezongen door Trijntje Oosterhuis, na een week weer uit de Top Tien verdwijnt en zakt naar plaats 62. (notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, nummer o.b.v. Single Top Honderd samengesteld door GfK Dutch Charts) [Novum/Radio.NL]

Overzicht Single Top Tien Week 52
1. (-) Gary Fomdeck – I’ll Be There This Christmas
2. (1) Ed Sheeran – Thinking Out Loud
3. (3) OG3NE – Magic
4. (2) Hozier – Take Me To Church
5. (4) Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You
6. (5) Mr. Probz – Nothing Really Matters
7. (6) David Guetta feat. Sam Martin – Dangerous
8. (13) Ariana Grande – Santa Tell Me
9. (9) Mark Ronson feat. Bruno Mars – Uptown Funk
10. (8) Yellow Claw feat. Ayden – ‘Till It Hurts

Gerelateerde berichten