Lucien Foort toegevoegd aan programmering Fresh FM

Naast Carl Cox, John Digweed, Michel de Hey, Adam Beyer en Ferry Corsten is nu ook Lucien Foort toegevoegd aan de line-up van Fresh FM. Zijn radioshow Infinity Radio is vanaf maandag 15 december wekelijks, van 21.00 uur tot 22.00 uur, op Fresh FM te horen.

Zijn eerste wereldhit was ‘Quadrophonia’ in 1991 met de gelijknamige band. Met residenties over de hele wereld draait Lucien Foort al jaren mee. Hij deelde stages met onder anderen Hardwell, De La Soul, Nicky Romero, Tiësto, Roni Size, Armin van Buuren, Pete Tong, Sasha en John Digweed.

In 2007 nam Lucien Foort een break van zijn internationale tourschema en richtte hij zich op zijn muziek producties, evenementen en artiesten management. Nu is hij terug op de radio met zijn programma Infinity Radio. Lucien Foort: ’’Ik ben blij dat ik nu bij hét dancestation van Nederland zit. Infinity Radio past perfect op Fresh FM.’’

Fresh FM: “Het radioprogramma past perfect bij hét dance station dat elke avond al de beste dance uitzendt. Onder anderen John Digwed, Jurgen, Paul van Dyk, Carl Cox, Mark van Dale, Adam Beyer, Ferry Corsten, Darkraver en Michel de Hey maken al deel uit van de avondprogrammering van Fresh FM. Daar wordt volgende week dus ook Lucien Foort aan toegevoegd.”

Voorheen was Lucien Foort met zijn radioshow al te horen op 3FM, ID&T radio en nu dus op Fresh FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten