Oudjaarsavond programmering voor kinderen op RTL Telekids

RTL Telekids 24/7 zendt voor het tweede jaar ‘De Nationale Opblijfavond’ uit op het digitale kanaal van UPC, Ziggo, Kabel Noord en Caiway. Patrick Martens en Keet! zorgen er vanaf 19:00 uur tot middernacht voor dat alle kinderen van Nederland opblijven, zodat ze het vuurwerk kunnen zien.

Dit doen zij door tijdens ‘De Nationale Opblijfavond’ terug te blikken op het afgelopen jaar, afgewisseld met nieuwe en vertrouwde Telekids programma’s en films voor kinderen tussen 3 en 9 jaar.

Tijdens ‘De Nationale Opblijfavond’ wordt het jaar 2014 per maand besproken en zijn enkele hoogtepunten van Patrick en Keet! zelf te zien. Tussen de maanden door komen de leukste Telekids series langs. Naast dansen en zingen, worden ook opblijftips gegeven en spelletjes gespeeld.

Gratis kijken
‘De Nationale Opblijfavond’ is op Oudjaarsavond tot middernacht te zien, zelfs als RTL Telekids 24/7 niet in het pakket zit. Iedereen kan het dan gratis kijken naar ‘De Nationale Opblijfavond’.

Presentator Patrick: “De meeste kinderen gaan met Oud en Nieuw vroeg naar bed zodat ze later op de avond naar het vuurwerk kunnen kijken. Maar nu kunnen ze de hele avond Telekids kijken waarbij ze allerlei tips krijgen om wakker te blijven, zoals een blijf-wakker-dans.”

Op Nieuwjaarsdag heeft RTL Telekids op het kanaal van RTL 8 een speciale programmering voor wie er al weer vroeg bij is. Er worden naast de bekende Telekids series gedurende de hele dag drie films uitgezonden. Om 07:30 uur zendt Telekids de film ‘Prinses Lillifee en de Kleine Eenhoorn’ uit. Later op de dag volgen de films ‘Stuart Little 2’ en ‘Heksje Lilly, de Draak en het Magische Boek’. ‘De Nationale Opblijfavond’ is op 31 december van 19:00 uur tot 00:05 uur te zien bij Ziggo op kanaal 312, bij UPC op kanaal 502, bij Kabel Noord op kanaal 209 en bij Caiway op kanaal 13. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten