Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio A-FM maakt 33 uur radio voor 3FM Serious Request

De actie ‘Glazen Etalage’ van lokale omroep Radio A-FM en Altena TV gaat vrijdag (12 december) om 09:00 uur van start in Dussen. Het spektakel in en rond de etalage van een modezaak zal 33 uur lang het decor zijn voor het goede doel, Serious Request 2014.

Na de eerste editie in 2012 met een opbrengt van 11.000 euro, en de tweede editie vorig jaar met een opbrengst van 14.000 euro, is er door de medewerkers van de omroep hard gewerkt om voor de derde editie weer een nieuw programma gereed te krijgen.

De actie is in het gehele Land van Heusden en Altena live mee te beleven via Radio A-FM op 107.1 en 107.8 FM en via Altena TV op Ziggo kanaal 40. Op zaterdag 13 decemberstart vanaf 17:00 uur het finale uur van de actie met een speciale afsluiting van de Glazen Etalage en de bekendmaking van het eindbedrag.

De gehele opbrengst van de actie komt ten goede aan het Rode Kruis in het kader van de landelijke actie 3FM Serious Request. Het thema is dit jaar meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Deze stille ramp treft en beschadigt jaarlijks miljoenen vrouwen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten