SBS6 trekt stekker uit reallifesoap Is This Love?

De laatste aflevering van Is This Love? is vrijdagavond op de buis. SBS6 trekt de stekker uit de dagelijkse reallifesoap, maakte de zender vrijdag bekend. Het programma heeft volgens een woordvoerder ‘de verwachtingen voor dit tijdslot niet waargemaakt’. Donderdagavond keken 238 duizend kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Is This Love? is een dagelijks datingprogramma om 20.00 uur. Zes vrijgezellen zitten sinds medio oktober in een luxe villa en daten daar met kijkers. Het huis is uitgerust met negentig camera’s om alle gebeurtenissen 24 uur per dag te kunnen volgen.

SBS6 zendt vanaf maandag nieuwe afleveringen van Rommel of Rijkdom uit om 20.00 uur. Vanaf begin januari 2015 komt SBS6 met een nieuw Nederlands programma op dit tijdstip. [Novum/Radio.NL]

Zie ook: Doek valt voor liefdesreality op SBS6

Gerelateerde berichten