Tv-zender Family7 zoekt nog ruim 53.000 euro aan donaties

De commerciële tv-zender Family7 vraagt net als voorgaande jaren weer heel veel geld van de kijkers. Deze keer heeft Family7 nog ruim 53.000 van de 100.000 euro nodig van de kijkers. Het geld is dringend nodig voor het vervangen van de uitzendtechniek. Family7 is op dit moment in 2.5 miljoen verschillende huishoudens, vorig jaar was dit nog 4.5 miljoen.

Family7: “Inmiddels hebben we al vele donaties mogen ontvangen voor onze decemberactie. Er is een noodzakelijke investering van 75.000 euro nodig. Televisiekijken zoals we dat gewend zijn, is hard aan het veranderen. Om onze missie goed te kunnen blijven uitvoeren zijn we daarom genoodzaakt om aankomend jaar een nieuwe investering te doen.”

Natuurlijk blijven we op de gewone manier uitzenden, via de televisie. Toch is het van groot belang om ook te investeren in Family7 op hoge kwaliteit via internet, mobiel, tablet en smart-TV. Op deze manier kunnen we iedereen blijven bedienen en bereiken met het evangelie. Ook kunnen we zo de jongere doelgroepen beter gaan aanspreken. Verder zijn onze website en ‘Uitzending Gemist’ hard aan een vernieuwing toe om te voldoen aan de huidige standaarden en verwachtingen.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten