Search
Close this search box.

Dutch Open Darts live op TV Drenthe

De 37ste editie van de Dutch Open Darts 2015 komt eraan. Van 30 januari tot en met 1 februari vindt het dartevenement voor de tweede keer plaats in de Bonte Wever in Assen. De finale is op zondag 1 februari vanaf 12.15 uur ook live te volgen via TV Drenthe.

Onder de deelnemers bevinden zich veel bekende darters. Zo komen titelverdedigers Ross Montgomery en Aileen de Graaf in actie en zien we ook Lakeside kampioen Scott Mitchell terug. Vanzelfsprekend zijn ook alle Nederlandse topspelers aanwezig, waaronder Wesley Harms, Rick Hofstra en Co Stompé.

“We zijn ontzettend tevreden dat we de goede samenwerking met RTV Drenthe hebben kunnen voortzetten. Het is natuurlijk fantastisch dat dit mooie evenement deze aandacht krijgt en daar hebben we ook vol op ingezet. We willen graag aan iedereen laten zien hoe leuk de dartssport is en de mooie finales met onze fans delen,” aldus Niels de Ruiter, toernooidirecteur van de Dutch Open Darts. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten