Search
Close this search box.

Robert ten Brink presenteert BankGiro Loterij The Big Picture

Heel Nederland hangt deze week vol met buitenreclame van de BankGiro Loterij. RTL 4 start namelijk zondag met ‘BankGiro Loterij The Big Picture’. Dit is een nieuwe interactieve spelshow waarin studiokandidaten elke week kans maken op één miljoen euro. Het enige wat ze hiervoor hoeven te doen, is het goed beantwoorden van twaalf vragen.

Die vragen worden elke zondag vanaf 1 februari tussen 22.00 uur en 23.00 uur gesteld aan de hand van foto’s die levensgroot in de studio worden getoond.

Dit kunnen bekende of onbekende foto’s zijn die hoe dan ook vragen om een flinke dosis algemene kennis: van showbizz tot politiek, en van kunst tot sport.

Ook wordt elke week een deelnemer van de BankGiro Loterij thuis verrast met hetzelfde geldbedrag als de studiokandidaat. De presentatie van ‘BankGiro Loterij The Big Picture’ is in handen van Robert ten Brink.

‘The Big Picture App’
Uniek in het programma is de interactieve ‘The Big Picture App’, waarmee kijkers live mee kunnen spelen. Bij het geven van een goed antwoord thuis, kan het zo maar gebeuren dat hun foto tijdens de uitzending verschijnt waarmee ze direct 5000 euro winnen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten