Twee miljoen kijkers uitgestelde Wie Is de Mol?

De uitgestelde aflevering van Wie Is de Mol? heeft vrijdagavond iets meer dan twee miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

De Mol had eigenlijk donderdagavond uitgezonden moeten worden, maar verviel doordat een man het NOS-gebouw was binnengedrongen en zendtijd eiste. Het gebouw werd ontruimd, inclusief de eindregie, waardoor de programmering stopte.

Naar de vorige afleveringen van Wie Is de Mol? keken tussen de 2,4 en 2,5 miljoen kijkers. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het NPO 1-programma trok bijna tweeënhalf miljoen kijkers, de tweede aflevering had 2,4 miljoen kijkers. En vorige week zagen iets meer dan 2,3 miljoen mensen Wie is de Mol?.

Pieter Derks, Evelien Bosch, Ajouad El Miloudi en Viktor Brand hebben Wie Is De Mol? al moeten verlaten.

Het best bekeken programma was met 2.4 miljoen kijkers weer het Acht uur Journaal. Goeden Tijden, Slechte Tijden had ruim 1.7 miljoen kijkers op RTL4.

De politieserie Noord Zuid had voor het eerst bijna een miljoen kijkers. De eerste talkshow van Studio PowNed op NPO3 haalde niet meer dan 254.000. Herman van der Zandt had op NPO2 bijna 800.000 kijkers met het programma ’70 jaar Bevrijding’ waarin de hongerwinter centraal stond. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten