3FM deejay Michiel Veenstra in ziekenhuis na lelijke smakkerd

3Fm deejay Michiel Veenstra heeft donderdagochtend tijdens de uitzending een lelijke smakkerd gemaakt in de studio van 3FM op het Mediapark. Hij wilde in zijn enthousiasme snel iemand gedag zeggen, maar na een meter rennen struikelde hij over zijn puntige schoenen en kwam hij ongelukkig neer op zijn heup. De deejay is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Op de website van de radiozender staat dat Eric Corton nabij was en snel te hulp schoot. Giel Beelen dook achter het mengpaneel om de uitzending niet in de soep te laten lopen. Vanuit de ambulance op weg naar het ziekenhuis in Hilversum twitterde Michiel nog een fotootje van zichzelf. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email