Search
Close this search box.

Barcelona en Arsenal live bij de NOS op NPO 3 en Radio 1

In de Champions League gaat FC Barcelona dinsdag (24 februari) op bezoek bij de Britten in Manchester City. Het commentaar bij de live-wedstrijd is van Jeroen Elshoff. Daarna is er een samenvatting van Juventus-Borussia Dortmund, met commentaar van Jeroen Grueter. Henry Schut praat in de studio van NPO 3 met Bert van Marwijk en Youri Mulder. Barcelona en Arsenal is ook live op Radio 1 te volgen.

Woensdag 25 februari ontvangt Arsenal de Franse kampioen Monaco in het Emirates Stadium. Jan Roelfs voorziet op NPO 3 vanaf 20.15 uur de wedstrijd van commentaar. Bayer 04 Leverkusen-Atlético Madrid wordt in samenvatting uitgezonden, met commentaar van Frank Snoeks. Co Adriaanse en Youri Mulder analyseren de wedstrijden aan tafel bij Henry Schut.

Radio 1
Beide dagen zijn er extra lange uitzendingen in ‘Nos Langs de Lijn’ op Radio 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten