Charlie Sheen steunt geschorste NBC nieuwslezer Brian Williams

De geschorste NBC News-presentator Brian Williams heeft het afgelopen week zwaar gehad. Veel mensen geloofden de nieuwslezer niet meer na diverse leugens. Maar acteur Charlie Sheen is nu in de bres gesprongen voor de geschorste nieuwslezer. Op Twitter noemt hij Brian Williams een professional en een held.

“Bedankt voor 24 jaar onnavolgbare professionaliteit en werk van de bovenste plank”, zo complimenteert de acteur de beroemde nieuwslezer. Brian Williams werd pas door NBC geschorst omdat hij gelogen had. Hij schepte op over dat hij tijdens de oorlog in Irak in 2003 in een helikopter zat die beschoten werd, maar pas gaf hij toe dat hij in een andere helikopter zat die niet werd beschoten.

De schorsing is een doorn in het oog van Sheen, die de ophef overdreven vindt. “Je bent duidelijk het slachtoffer van een doorzichtige en gemene heksenjacht”, zo adresseert hij Williams. “Met als enig doel het in diskrediet brengen van het genie waar ze bijna drie decennia op konden rekenen.”

Charlie Sheen publiceert zo nu en dan zijn tirades via Twitter. Meestal brandt hij tegenstanders fel af, maar soms steekt hij ook de loftrompet. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email