Search
Close this search box.

Copa Libertadores 2015 rechtstreeks te zien op FOX Sports

FOX Sports zendt de komende maanden het toernooi om de Copa Libertadores 2015 rechtstreeks uit. Het prestigieuze, Zuid-Amerikaanse equivalent van de UEFA Champions League vindt plaats van 4 februari tot en met 5 augustus. De winnaar van het toernooi plaatst zich tevens voor het WK voor Clubs 2015.

Copa Libertadores
In totaal nemen 38 clubs uit 11 landen deel aan de Copa Libertadores. Titelverdediger is San Lorenzo uit Argentinië. In de eerste ronde spelen 12 teams een thuis- en een uitwedstrijd voor zes plaatsen in de tweede ronde.

In deze tweede fase spelen de zes winnaars van de eerste ronde plus 26 direct geplaatste clubs in acht groepen van vier clubs een competitie. De groepswinnaars en de nummers twee kwalificeren zich voor de achtste finale, waar het toernooi overgaat naar de knock-out fase.

FOX Sports doet live verslag van in totaal 48 wedstrijden en een wekelijks programma met de hoogtepunten. De Copa Libertadores maakt deel uit van het pakket FOX Sports International. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten