Deejays van MNM in België verbreken wereldrecord (filmpje)

Peter Van de Veire en Eva Daeleman hebben afgelopen zaterdag een wereldrecord behaald. De tweede deejays van MNM presenteerden honderd uur lang “De Langste Liefde”, een non-stop radioprogramma.

Het radioprogramma was te horen van dinsdag 10 februari om 8 uur tot zaterdag 14 februari (Valentijnsdag) om 12 uur. Tijdens het programma, ruim vier dagen lang op MNM, gingen Peter Van de Veire en Eva Daeleman 100 uur lang op zoek naar echte liefde en vriendschap.

Het wereldrecord, voor het langste non-stop radioprogramma gepresenteerd door een team, ook wel het Guinness World Record voor “Longest Marathon for a Radio Music Show DJ Team” stond op 84 uur.

“We zijn onvoorstelbaar kapot”, zo vertellen de deejays in koor. “Maar honderd uur lang mensen hun liefde en vriendschap voor mekaar horen uitspreken, was ook zo onvoorstelbaar mooi, warm en ontroerend.”

Ruim twee jaar geleden brak Peter Van de Veire al het wereldrecord radiomaken als solo-deejay. Hij presenteerde toen in zijn eentje 185 uur aan een stuk door. Met zijn recordpoging wilde hij de blokkende studenten tijdens hun examenperiode een hart onder de riem steken. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email