Search
Close this search box.

Femke de Veer wordt Manager Zendercommunicatie bij RTL

Femke de Veer, op dit moment PR Directeur en woordvoerder van Joop van den Ende Theaterproducties, treedt per 1 april aan als Manager Zendercommunicatie bij RTL Nederland. De Veer wordt eindverantwoordelijke voor de overkoepelende zendercommunicatie van RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8.

Onder haar taken valt onder andere de uitrol van een overkoepelende communicatiestrategie voor de zenders en de samenvoeging van de twee aparte zendercommunicatieteams.

Waar de zendercommunicatieteams voorheen direct rapporteerden aan de afzonderlijke programmadirecteurs, zal De Veer rapporteren aan COO Sven Sauvé.

Femke de Veer: “Het is uitdagend om met veertien jaar ervaring bij Joop van den Ende Theaterproducties nu de overstap richting commerciële televisie te maken naar marktleider RTL. Ik kijk er enorm naar uit om mijn visie verder te verbreden en samen met het zendercommunicatieteam een bijdrage te leveren aan het verstevigen en verder uitbouwen van de communicatie rondom de zenders van RTL Nederland.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten