Search
Close this search box.

Het Oog en de Statenverkiezingen op Radio 1

In de aanloop naar de Statenverkiezingen organiseert het radioprogramma ‘Met het Oog op Morgen’ vanaf woensdag (25 februari) een serie gesprekken. Op de eerste avond zal Radio 1 veel aandacht besteden aan de lokale partijen.

Sterk geworteld in veel gemeenten, maar in de provincies nog minder zichtbaar. Presentator Rob Trip ontvangt onder anderen lijsttrekker Jan Heijman van Lokaal Brabant en Léonie Sazias, lijsttrekker van Hart voor Holland in Noord-Holland.

Zaterdag 28 februari schuiven campagneleiders van verschillende politieke partijen aan bij presentator Max van Weezel. Hoe ziet hun strategie eruit, en wat doen ze om hun lijsttrekker zo goed mogelijk in beeld te krijgen? Bijvoorbeeld voor het NOS Radio 1 Verkiezingsdebat van de volgende dag.

En donderdag 5 maart gaat het over GroenLinks. Aan tafel zit dan ook Mariette Pennarts, gedeputeerde en lijsttrekker voor GroenLinks in de provincie Utrecht. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten