Search
Close this search box.

Jacqueline Govaert in De Beste Singer-Songwriter van 2015

De NPO komt vanaf maandag 16 maart met een nieuw seizoen van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Het vierde seizoen van het programma van Giel Beelen wordt niet opgenomen in de Wisseloord Studio, maar in de grootste concertzaal van Nederland: de Ziggo Dome.

Alle 32 kandidaten zijn aanwezig in de Ziggo Dome om elkaars auditie daar aan te horen. En vanaf de bekende bank ontvangen de kandidaten feedback op hun auditie van Jacqueline Govaert en Spike en Vince van Di-rect. In tien afleveringen, vanaf maandag 16 maart om 22.00 uur op NPO 3, is in dit seizoen te zien wie het beste is.

Jacqueline over haar rol als jurylid: “Ik vind De Beste Singer-Songwriter een mooi programma en zeker een van de oprechtste in zijn soort. Dat de artiesten daarna zelf hun eigen ding kunnen doen vind ik heel tof”.

Van de 500 aanmeldingen zijn er 32 kandidaten geselecteerd om auditie te komen doen. Na de auditierondes blijven acht kandidaten over. In de live finale op 18 mei wordt de winnaar van dit seizoen bekendgemaakt. De winnaar, die o.a. air-en stagetijd wint, zal dit festivalseizoen nog op verschillende plekken optreden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten