Search
Close this search box.

Jeroen Pauw wint TV-Beeld

Tv-presentator Jeroen Pauw heeft een prijs gewonnen voor zijn programma Pauw, zo heeft de Vara donderdag bekendgemaakt. De presentator heeft een TV-Beeld gekregen in de categorie beste actuele tv-programma.

Pauw ontving het beeld voor het interview met Frans Timmermans, toen nog net minister van Buitenlandse Zaken. “In de zeer relevante en actuele uitzending bespeelt Pauw op uiterst deskundige wijze alle registers. Met behulp van gedegen redactiewerk en slimme instarts ontlokt hij Timmermans zaken die hij nooit eerder verteld had“, aldus de vakjury van de TV-Beelden.

Pauw, die de prijs donderdag uit handen van Loretta Schrijver kreeg, is vanaf maandag 2 maart weer iedere werkdag te zien op NPO 1 met zijn actualiteitenprogramma. De TV-Beelden in de andere categorieën worden maandag uitgereikt. [Radio.NL/Novem]

Gerelateerde berichten