Search
Close this search box.

Kijktip: 3FM-deejays in 10 jaar TV Draait Door (Filmpje)

De TV Draait Door bestaat tien jaar. Daarom blikt het tv-programma terug op de hoogtepunten van de rubriek van ‘De TV Draait Door’. In een jubileumuitzending komt een decennium vol hilarische hoogtepunten voorbij. Te gast zijn 3FM-deejays Timur en Rámon. ‘De TV Draait Door’ begint zaterdag (28 februari) om 20.25 uur op NPO 1.

Viola Holt in het Big Brother-huis, Patty Brard op een duikplank, het onbedoeld geestige CDA-congres met de gekleurde bordjes en de toppers van hofleverancier Man Bijt Hond. Matthijs van Nieuwkerk en tafelheer Marc-Marie Huijbrechts zappen langs de meest opvallende fragmenten van 10 jaar TV Draait Door.

Mama Appelsapjes
De jubileumuitzending gaat met de beste fragmenten van ‘De TV Draait Door’ dwars door tien jaar televisiegeschiedenis. Te gast zijn onder andere Loretta Schrijver en Sacha de Boer over hun bloopers als nieuwslezer en 3FM-deejays Timur en Rámon over de allerleukste Mama Appelsapjes.

Erik Dijkstra verzorgt de statistieken; bij welke regionale omroep wordt het meest gelachen en wie is de koningin van het belspelletjes. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten