Mark zonder Brian terug op de radio in LA

Radiodeejay Mark Thompson is terug op de radio in Los Angeles. Sinds maandag presenteert hij de ochtendshow op de classic rockzender 100.3 The Sound (KSWD). Thompson vormde 25 jaar lang met Brian Phelps het duo Mark & Brian. Ze presenteerden de ochtendshow op rivaal 95 5 KLOS.

In 2012 kwam er onverwachts een einde aan de succesvolle samenwerking tussen Thompson en Phelps en kwam er ook een einde aan één van de langstlopende ochtendshows in Los Angeles. Thompson had besloten om meer te gaan genieten van het leven. Vijf jaar lang vocht z’n vrouw tegen kanker en daarom had het stel besloten om de drukke stad Los Angeles in te ruilen voor het rustieke gebied van Lake Norman in North Carolina. Nadat Thompson zijn vertrek had aangekondigd, besloot ook Phelps de pijp aan maarten te geven.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want sinds maandag is Thompson weer in de ochtend te horen op de radio in Los Angeles. Niet bij KLOS, maar bij rivaal 100.3 The Sound. De terugkeer van de deejay betekent overigens geen hereniging van het duo, want Phelps heeft inmiddels een andere partner.

Toch zal Thompson de show “Mark in the morning” niet alleen presenteren. Hij krijgt daarbij hulp van Andy Chanley (not Brian op de foto) en Gina Grad. Chanley is momenteel tussen 10 en 14 uur te horen op The Sound. Dit tijdsslot wordt nu overgenomen door “Uncle” Joe Benson, die de afgelopen jaren de ochtendshow presneteerde op de zender. Grad werkte in het verleden voor KFI AM640 en de ter ziele gegane talkzender 97.1 KLSX in Los Angeles.

Ook Thompson’s 22-jarige dochter Katie wordt onderdeel van de show en fungeert als “Chick on the street”.

Ondanks dat Thompson weer een ochtendshow presenteert, hoeft hij niet meer vroeg zijn bed uit. De deejay presenteert de show namelijk gewoon vanuit zijn huis in North Carolina, waar het drie uur later is. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email