Martijn en Herman trekken de wereld over

Nederland kijkt nog steeds graag naar kookprogramma’s. Naast 24kitchen maken ook de commerciele omroepen steeds vaker tv-programma’s over koken. Daarvoor reizen Chef-kok/presentator Herman den Blijker en presentator Martijn Krabbé in ‘Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld’ de hele wereld over.

Het nieuwe RTL 4-programma ‘Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld’ is te zien vanaf dinsdag 3 maart tussen 21.30 uur en 22.30 uur.

Het tweetal komt terecht in exotische oorden. Van kurkdroge woestijnen naar kleine afgezonderde dorpen tot indianendorpen waar de inheemse bevolking elke dag zelf moet jagen om aan eten te komen. Herman en Martijn reizen met kleine vliegtuigjes, varen in uitgeholde boomstammen, rijden tussen de kippen mee op het dak van afgeladen autobussen, hangen uit overvolle treinen, verplaatsen zich te paard of met terreinwagens en motoren.

Martijn Krabbé: “Om de beurt nemen Herman en ik elkaar mee op reis. Zo nodig ik Herman uit om diep de jungle van Suriname in te gaan om daar met indianen de gevaarlijke roofvis  ‘de Anjoemara’ te vangen en te bereiden.”

Herman den Blijker: “Ik neem op mijn beurt Martijn mee naar Namibië om te leven bij de Bosjesmannen en met hen met pijl en boog te jagen op het antilopesoort ‘Impala’.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email