Search
Close this search box.

MNM-deejay Van de Veire gaat opnieuw voor record

Radiodeejay Peter van de Veire gaat opnieuw proberen een Guinness World Record te verbreken. Nadat de ochtendman van de Vlaamse zender MNM in 2012 het wereldrecord radiomaken verbrak, gaat hij nu voor het wereldrecord radiomaken door een duo. Hiervoor krijgt Van de Veire hulp van collega Eva Daeleman.

Zaterdag is het weer Valentijnsdag, de dag van de liefde. Daarom vieren MNM-deejays Peter van de Veire en Eva Daeleman de liefde en de vriendschap. Vanaf dinsdag 8 uur presenteert het duo minstens 85 uur aan een stuk “De Langste Liefde” op MNM.

Tijdens deze marathonuitzending doen Van de Veire en Daeleman alles samen. “Samen op zoek naar echte liefde en vriendschap, samen achter de micro en ja … samen een grote boodschap doen. Een ultieme test voor onze ‘Ever Lasting Vriendschap’,” aldus Van de Veire.

Als de twee deejays lukt meer dan 85 uur aan een stuk samen radio te maken, verbreken ze het officiële wereldrecord voor de langste radiomarathon met duopresentatie, ook wel het Guinness World Record voor “Longest Marathon for a Radio Music Show DJ Team“. Dit record staat momenteel nog op naam van Mithun Ramesh en Sindhu Biju van Hit 96.7 in Dubai en werd van 5 tot 9 december 2013 gevestigd.

Voor Van de Veire is het verbreken van een wereldrecord niets nieuws. In 2012 verbrak hij het wereldrecord radiomaken met 183 uur. Momenteel staat dit record met 189 uur op naam van 3FM-deejay Giel Beelen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten