Radiodeejays verrassen moeder overleden zoon (filmpje)

Een moeder in Australië die haar zoon van 19 eind vorig jaar door een tragisch bedrijfsongeval verloor werd aangenaam verrast toen twee deejays op de autoradio tegen haar begonnen te praten. Het leverde emotionele momenten op, waarbij het niet alleen in de auto, maar ook in de studio niet droog bleef.

Middenin het rouwproces werd Michelle gedwongen weer aan het werk te gaan. Daarnaast stapelden de rekeningen zich op.

Dochter Crystal kon het niet aanzien en regelde een grote verrassing via de radio. Op weg naar een kuuroord staat de radio aan op KIIS 1065 Sydney. Groot was de verrassing dan ook toen radiodeejays Kyle Sandilands en Jackie O Henderson opeens over haar begonnen te praten.

De speciale radio-uitzending leverde emotionele momenten op, waarbij niet alleen moeder en dochter het niet droog konden houden, maar ook de radiodeejays. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email