Search
Close this search box.

Radiostation geeft concertkaartjes weg met wippende borsten

Concertkaartjes, het zijn prijzen die veelvuldig weg worden gegeven door radiostations. In de meeste gevallen dienen luisteraars te bellen met de studio als ze de betreffende artiest horen. Of er wordt gezocht naar de zoveelste beller. Een radiostation in Duitsland heeft een wel heel aparte manier om concertkaartjes weg te geven: Raad op welke plaat een paar borsten wippen.

Radio BOB, in grote delen van Duitsland via DAB+ te ontvangen en in Hessen op FM, geeft momenteel concertkaartjes weg met de actie “BOBs wippende Boobs”. Hiervoor heeft de pop-rockzender de bekende getatoeëerde “Boob-Twerkerin” Sara X Mills uit Las Vegas gestrikt.

Elke maandagochtend wordt er op de website van Radio BOB een nieuw filmpje geplaatst van Sara X, die haar borsten laat wippen op een bekende rockhit, alleen zonder geluid. Luisteraars moeten raden op welke plaat de borsten wippen.

Inmiddels heeft Sara X haar bosten al laten wippen op “Self Esteem” van The Offspring.

En op “TNT” van AC/DC. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten