Search
Close this search box.

RTL4 haalt medische realityserie van de buis

Na drie afleveringen heeft de zenderdirectie van RTL4 besloten per direct te stoppen met de uitzendingen van het woensdagavondprogramma 24 Uur op de spoedeisende hulp. De Britse medische realityserie toont het reilen en zeilen op de eerstehulppost van het ziekenhuis Kings College in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië.

De serie was in Nederland sinds woensdagavond 28 januari wekelijks te zien bij RTL4. De eerste aflevering begon met 763.000 kijkers, afgelopen week stemden 630.000 kijkers af op het derde deel. Het tv-programma volgt op de talentenjacht Door het oog van de naald met Nicolette van Dam. Mogelijk trekt RTL4 met dit programma op woensdagavond te weinig kijkers.

Een woordvoerster van RTL4 bevestigde zondag dat de realityserie van de buis wordt gehaald.

Syndroom
De serie wordt vervangen door herhalingen van Syndroom wat in 2013 begon. Hierin vervult Johnny de Mol wensen van mensen met het syndroom van Down. “De verwachting is dat we meer mensen een plezier doen als we de herhaling van Syndroom uitzenden”, laat de woordvoerster van RTL4 weten. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten