Ruud de Wild houdt toekomst nog even geheim

Ruud de Wild wil nog niet verklappen wat hij gaat doen nu Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn plek innemen op Radio 538. De deejay, die nu doordeweeks van 16.00 tot 19.00 uur op de radiozender te horen is, laat dat op Twitter weten.

De Wild feliciteert Swijnenberg en Lantinga met hun overstap. “Wellicht vraag je je nu af wat ik ga doen“, schrijft hij verder. “Dat is nog ff geheim. De radiomaker zegt hier later op gepaste wijze op terug te komen.”

De kans is erg groot dat hij nu gaat stoppen als deejay en verder gaat met schilderen, aangezien dat ook veel oplevert.

Radio 538 maakte eerder op de dag de overstap van Swijnenberg en Lantinga, die nu nog samen de Coen & Sander Show presenteren op 3FM, naar de commerciële zender bekend. Het contract van De Wild bij 538 loopt eind augustus af.

Het is nog niet bekend wie de zendtijd op 3FM per 1 september van 16.00 tot 19.00 uur overneemt. Wilbert Mutsaers, zendermanager van 3FM, liet dinsdag weten dat de opvolgers van het vertrekkende duo niet van buitenaf komen. Ik heb er vertrouwen in dat we de opvolgers zelf in huis hebben. [Radio.NL/Novum]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email