Search
Close this search box.

Smartlappenzender RADIONL viert het hele jaar 10-jarig bestaan

Smartlappenzender RADIONL gaat vanaf 2 maart de rest van het jaar het 10-jarig bestaan vieren. De presentatoren rijden de hele dag door het uitzendgebied en verzorgen hun programma’s vanaf diverse locaties.

Het 10-jarig bestaan zal uitgebreid worden gevierd bij de smartlapzender, die in zeer grote delen van Nederland te ontvangen is met vooral Nederlandstalige muziek. Rond 13.00 uur zal bekend worden gemaakt waar en wanneer eigenaar Nico Silvius (foto) een jubileumfeestje gaat vieren.

Presentatoren van de landelijke volkszender RADIONL (Alfred Voogd, Marcel de Vries, Notaris Mulder, Hessel Wijkstra en Taeke Wouda) zijn maandag van 07.00 tot 18.00 uur ook op pad met de reportagewagen. De route en alle locaties zijn te vinden op de website smartlapzender.nl.

Opmerkelijk is dat eigenaar Nico Silvius (foto boven) tot en met december feest wil vieren met de luisteraars. De rest van het jaar staat namelijk ook op diverse manieren in het teken van het jubileum op de volkszender voor laagopgeleide luisteraars.

Zo krijgen de luisteraars vanaf volgende week de kans om hun persoonlijke Top 10 van favoriete nummers in te vullen op de website. Deze lijstjes maken kans om te worden behandeld in een van de programma’s. Ook staan er een aantal artiestenacties op stapel en zullen jubileumalbums op de markt worden gebracht. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten