Search
Close this search box.

Van Rossem beklimt Gerbandytoren in IJsselstein (Filmpje)

Maarten van Rossem heeft de zendtoren bij IJsselstein bezocht. Hij wilde meer te weten komen over de geschiedenis van zendmast. Van Rossem ontdekt in de reportage ook hoe zendmasten in de jaren dertig onderdeel van het Utrechtse landschap zijn geworden en hoe de radio-omroep hier invloed op heeft gehad.

Naast het beklimmen van de ruim 372 meter zendtoren bij IJsselstein bezoekt hij voor de regionale omroep RTV Utrecht voor het televisieprogramma ‘Van Rossem Vertelt’ ook het Omroepzendermuseum in Lopikerkapel dat in de Koude Oorlog een bunkercomplex was.

Of RTV Utrecht presentator Van Rossem de top van de Gerbandytoren heeft bereikt, is te zien in het bovenstaande reportage. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten