‘Vastelaovend Top 100’ drie dagen lang op Q-music Limburg

Q-music Limburg staat vanaf zondag (11.11 uur) drie dagen lang non-stop in het teken van de ‘Vastelaovend Top 100’. Deze lijst is samengesteld in samenwerking met de carnavals-community ‘Vastelaovend in Limburg’.

Luisteraars kunnen ook meestemmen tot en met vrijdagavond 18.00 uur op hun favoriete carnavalsnummers. De ‘Vastelaovend Top 100’ wordt alleen non-stop uitgezonden op de frequenties van Q-music Limburg.

Jules van Hest: “Met de Vastelaovend Top 100 proberen we de carnavalsdagen nog leuker te maken en draaien we 3 dagen lang de populairste Limburgse carnavalskrakers.”

Q-music Limburg is via vijf regionale FM-etherfrequenties in de regio Limburg te ontvangen via de ether, op de volgende frequenties: 96.1FM (omgeving Roermond), 97.6FM (omgeving Maastricht), 97.7FM (omgeving Heerlen), 98.1FM (omgeving Sittard) en 98.5FM (omgeving Weert).

De landelijke zender Q-music zal overigens geen aandacht besteden aan de ‘Vastelaovend Top 100’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email