Zondag carnaval bij Omroep Gelderland

[Update] TV Gelderland zal zondag (15 februari) veel aandacht besteden aan carnaval. De regionale Gelderse omroep gaat de ‘leukste carnavalsoptocht van boven de rivieren’ uitzenden, de carnavalsoptocht van Groenlo. Komende zaterdag staat Radio Gelderland in het teken van Valentijnsdag.

Presentator Frank Oosterwegel neemt de kijkers op TV Gelderland mee in deze optocht door de smalle straten van de oude binnenstad, ondersteunt door het commentaar van één van de bekendste Groenlo-ers Willem te Molder vanaf 14.00 uur. [Radiowereld.NL]

Update
Op Valentijnsdag zendt Radio Gelderland ook veel valentijnsplaten uit. Via de Facebookpagina van Omroep Gelderland was het deze week mogelijk om een valentijnsplaat aan te vragen. Zaterdag draait Radio Gelderland de meest aangevraagde platen. Daarnaast gaat verslaggever Rene Arendsen op pad om Gelderlanders te verrassen met een bosje bloemen.

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email