610.000 kijkers finale Bloed, zweet & tranen

De finale van Bloed, zweet & tranen heeft vrijdagavond 610.000 kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De 14-jarige Driekes Hoekstra won de talentenjacht met een nipte meerderheid van de stemmen. De Brabander sleepte daarmee een platencontract in de wacht en mag meezingen tijdens een aantal concerten van de Toppers. De finale van het SBS6-programma staat met 610.000 kijkers op de laatste plek in de Kijkcijfer Top-25 van vrijdag.

De lijst wordt aangevoerd door het achtuurjournaal van de NOS met 2.406.000 kijkers, gevolgd door Goede tijden, slechte tijden (1.603.000 kijkers). Bijna 1,5 miljoen mensen stemden af op het MAX-programma Bed & Breakfast, goed voor een derde plek in de lijst. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email