Achtste finales Champions League bij NPO 3 en Radio 1

In de Champions League speelt FC Porto dinsdag (10 maart) tegen FC Basel. De wedstrijs is ook te zien bij de NOS en te horen op Radio 1. Presentator Jack van Gelder en commentator Jeroen Grueter zijn ter plaatse voor hun bijdragen aan de rechtstreekse uitzending op NPO 3.

In Hilversum wordt de wedstrijd geanalyseerd door Co Adriaanse en Youri Mulder. De tweede wedstrijd van deze avond gaat tussen Real Madrid en Schalke 04 en is – met commentaar van Jan Roelfs – in samenvatting te zien.

De dag erna neemt Chelsea het op in het Stamford Bridge stadion tegen Paris St. Germain, gade geslagen door commentator Frank Snoeks en presentator Tom Egbers. Na het live verslag met de aansluitende wedstrijdanalyse door Bert van Marwijk en Youri Mulder volgt een samenvatting van Bayern München – Shaktar Donetsk met commentaar van Jeroen Elshoff.

Beide dagen volgt NOS Langs de Lijn de wedstrijden op de voet in extra lange uitzendingen (21.00-23.00 uur) op Radio 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email