Bijna 1,3 miljoen kijkers voor Jo Frost

De eerste aflevering van het nieuwe opvoedprogramma van Jo Frost heeft dinsdagavond bijna 1,3 miljoen kijkers getrokken, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Frost helpt in haar nieuwe RTL-programma, Nanny On Tour, Nederlandse gezinnen die het moeilijk hebben bij het opvoeden van hun kinderen. Nanny On Tour staat in de top tien van best bekeken programma’s van de dinsdag. Een ander nieuw RTL4-programma staat ook in de top tien: Herman en Martijn op de proef gesteld. Herman den Blijker en Martijn Krabbé zijn goed voor ruim 1,1 miljoen televisiekijkers.

In de top drie van best bekeken programma’s van de dinsdag staan het Journaal van 20.00 uur (bijna 1,9 miljoen), Goede tijden, slechte tijden (bijna 1,7 miljoen) en De rijdende rechter (bijna 1,6 miljoen). [NOVUM]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email