Bijna 1,6 miljoen kijkers voor John Williams op RTL 4

Het negende seizoen van Help mijn man is klusser ging donderdagavond op RTL 4 uit de startblokken met 1.559.000 kijkers. Op het achtuurjournaal na is het klusprogramma van John Williams het best bekeken programma van de donderdagavond, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

In de eerste aflevering maakte de kijker kennis met Ellen en Mathieu. Ellen logeerde al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigerde hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken.

Ruim 1,3 miljoen mensen hebben donderdag de voetbalwedstrijd Dnjepr Dnjepropetrovsk tegen Ajax in de achtste finales van de Europa League gezien. De wedstrijd, die de Amsterdammers met 1-0 verloren, staat op de vierde plek van best bekeken programma’s, na Goede tijden slechte tijden (ruim 1,4 miljoen).

Buch in de Bajes, ditmaal met Nicole Buch, staat op de vijfde plaats met bijna 1,3 miljoen kijkers. Het nieuwe RTL5-programma Foute vrienden trok 373.000 kijkers, niet genoeg voor een notering in de Dag Top 25. Het nieuwe seizoen Superfans op RTL5 wist 314.000 kijkers aan zich te binden. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email