Jamai Loman vervangt Jack Spijkerman op RTL4

Ruben van der Meer en Tijl Beckand zijn vanaf zaterdag 18 april terug in ‘Echt Waar?!’ bij RTL 4. Jack Spijkerman komt niet terug, hij wordt vervangen door Jamai Loman. Ruben en Tijl moeten ook dit seizoen het publiek tijdens het spelletje ervan overtuigen dat hun antwoord het enige juiste is.

Jamai: “Aan mij de loodzware en onmogelijke taak om Ruben en Tijl in het gareel te houden. Dat is nogal een challenge! Ik vind het fantastisch en vooral een enorme eer dat ik het stokje van Jack Spijkerman mag overnemen. Ik heb er nu al voorpret van om weer samen met Ruben en Tijl aan de slag te gaan! Echt waar? Ja, écht!”

Na vijf seizoenen stopt Jack: “Ten eerste trek ik me terug omdat ik vind dat dit programma beter past bij een wat jeugdiger presentator en ten tweede omdat ik waarschijnlijk in diezelfde periode bezig ben met de voorbereidingen en opnames van het RTL 7-programma ‘Koning Voetbal’. Ik wens Jamai dan ook veel succes.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email