Search
Close this search box.

Man aangehouden voor plaatsen illegale radiozender in zendmast

De politie heeft een man uit Ruinen aangehouden omdat hij werd betrapt toen hij stond te rommelen bij een zendmast in Dwingeloo. Een medewerker van het Agentschap Telecom (AT) betrapte de man toen hij bij de zendmast zat. De medewerker was daar omdat er een vermoeden was dat er een illegale zender aan de zendmast was bevestigd.

De man uit Ruinen had, ondanks het afgesloten hekwerk, zichzelf vrijdagochtend toegang tot de zendmast verschaft. Het vermoeden is dat de man daar kwam voor de bevestigde illegale zender. Toen de man uit Ruinen de medewerker van het AT zag ging hij er in zijn auto vandoor.

De medewerker van het AT belde de politie en reed achter de verdachte aan die hij kort daarna uit het oog verloor. Op aanwijzingen van de medewerker kon de 25-jarige man later die ochtend worden aangehouden in zijn woning. Het AT doet de verdere afhandeling van deze aanhouding. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten