Search
Close this search box.

Provinciale Statenverkiezingen bij Radio EenVandaag op Radio 1

Radio EenVandaag staat van maandag 2 tot en met dinsdag 17 maart in het teken van de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart. Suzanne Bosman en Jan Mom ontvangen elke dag tussen 15.30 uur en 16.30 uur Provinciale politici.

Het belangrijkste Haagse nieuws wordt elke dag besproken door Politiek commentator Kees Boonman.

Het EenVandaag Opiniepanel peilt in deze periode ook de verhoudingen per provincie, en de provinciale politieke kopstukken gaan met elkaar in debat.

Provincies
Maandag 2 maart, Flevoland, Dinsdag 3 maart, Utrecht, Woensdag 4 maart, Friesland, Donderdag 5 maart, Zeeland, Vrijdag 6 maart, Drenthe, Maandag 9 maart, Groningen, Dinsdag 10 maart, Zuid-Holland, Woensdag 11 maart, Brabant, Donderdag 12 maart, Gelderland, Vrijdag 13 maart, Noord-Holland, Maandag 16 maart, Limburg en dinsdag 17 maart, Overijssel. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten