Rotterdamse interieurstylist krijgt realityprogramma bij OUTtv

De tv-zender OUTtv start vanaf dinsdag met een nieuwe realityserie ‘Buitengewoon Chiel’ waarin interieurstylist Chiel Harten elke week iedereen een kijkje geeft in zowel zijn werk- als privéleven. De realityshow ‘Buitengewoon Chiel’ gaat over luxe, fashion, beauty en glitter & glamour.

De  25-jarige interieurstylist Chiel Harten kwam afgelopen jaar in het nieuws door de verbouwing van het kantoor van RTV Utrecht. Medewerkers van de publieke omroep zouden niet te spreken zijn over het nieuwe interieur en het zelfs een gay sauna hebben genoemd. Lifestylezender OUTtv was juist onder de indruk van het werk van Chiel en is hem daarom met de camera gaan volgen.

Veel mensen denken nu al dat Chiel de nieuwe Roy Donders wordt.

In de eerste aflevering laat Chiel een groot deel van zijn dagelijkse verplichtingen als interieurstylist zien. Voor een nieuw te openen men-only sauna in Oosterhout geeft hij advies om de sauna op en top in te richten. Dat Chiel een alleskunner is bewijst hij als hij model staat voor een shampoolijn. Maar hij krijgt de schrik van zijn leven wanneer hij van zijn opdrachtgever te horen krijgt dat hij voor de fotoshoot bijna geheel uit de kleren moet. Tot slot leert hij van Kelly Pffaf hoe een dildo voelt bij een vrouw.

‘Buitengewoon Chiel’ is vanaf 17 maart elke dinsdag om 22.15 uur te zien op OUTtv. De digitale televisiezender is alleen te ontvangen in het duurdere pluspakket van de meeste grote televisieaanbieders zoals Ziggo, UPC en KPN. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten