Search
Close this search box.

Ruben Nicolai presenteert ’s nachts De Avond van de Filmmuziek

BNN zendt binnenkort ‘De Avond Van De Filmmuziek’. In het muziekspektakel speelt het Metropole Orkest uitsluitend voor orkest geschreven soundtracks van films. De concerten vinden plaats op donderdag 12 en vrijdag 13 maart in Het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam en worden gepresenteerd door Ruben Nicolai.

‘De Avond Van De Filmmuziek’ is te zien op vrijdag 27 maart rond middernacht op NPO 1 met Ruben Nicolai, versterkt met gasten als Hanna Verboom en Tim Oliehoek.

Het Metropole orkest staat onder leiding van de Amerikaanse dirigent Charles Floyd, de man die ook het eerste inauguratiebal van president Obama dirigeerde. Floyd: “Goede filmmuziek is zo uitdagend, verleidelijk en emotioneel geladen dat het zeker zijn plek verdient in Het Koninklijk Concertgebouw. Ik verheug me er enorm op om zoveel jonge mensen in de mooiste concertzaal ter wereld te mogen verwelkomen.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten