Search
Close this search box.

Ruim 3.3 miljoen kijkers zien finale tv-programma Wie is de Mol?

De finale van het tv-programma Wie is de Mol? op NPO 1 trok donderdagavond een nieuw kijkcijferrecord: 3.359.000 kijkers. Ze zagen hoe presentator Art Rooijakkers de mol bekend maakte. Journaliste Margriet van der Linden is dit jaar de Mol in het tv-programma Wie is de Mol? Nieuwslezer Rik van de Westelaken heeft dit jaar Wie is de Mol? gewonnen.

Rik van de Westelaken versloeg in de finale actrice Marlijn Weerdenburg. Dat bleek donderdagavond tijdens de finale-uitzending.

Van der Linden bleek inderdaad de Mol te zijn. De oud-hoofdredacteur van Opzij bedroog haar medekandidaten tijdens het spel om ervoor te zorgen dat ze zo min mogelijk geld in de pot zouden krijgen. De pot heeft dit jaar een historisch laag bedrag bereikt.

Het spel speelde zich dit jaar grotendeels af in Sri Lanka. De meeste kijkers dachten dat tv-presentator Rik van de Westelaken de Mol was. De finale vond dit jaar voor het eerst live plaats, vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Naar de eerste aflevering van dit vijftiende seizoen keken bijna tweeënhalf miljoen kijkers.

De finale van Wie is de Mol? trok vorig jaar ook een nieuw kijkcijferrecord. Toen zagen ruim 3,1 miljoen mensen (3.148.000) dat Susan Visser de mol was, Sofie van den Enk de winnares en Freek Bartels de verliezer werd.

RTL verkiezingsdebat
‘De Mol’ staat op de eerste plaats van de lijst met 25 best bekeken tv-programma’s van donderdag. Naar het RTL verkiezingsdebat op RTL4 keken 816.000 mensen. De politiek leiders van de vijf grootste partijen in de Tweede Kamer gingen met elkaar in debat als opmaat voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart. PVV-leider Geert Wilders had met griep afgezegd. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten