Ruim 600.000 mensen zien Surprise Surprise met Do en Henny

Het tweede seizoen van Surprise Surprise is begonnen met een stuk minder kijkers dan de aftrap van het eerste seizoen. Naar de eerste aflevering keken zaterdagavond 623.000 mensen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Afgelopen zomer trok de comeback van Henny Huisman op televisie veel meer kijkers. De eerste aflevering van het eerste seizoen was goed voor 1.008.000 kijkers. In het SBS6-programma, dat wordt gepresenteerd door zangeres Do, gaat de voormalige Surpriseshow-presentator met collega Airen Mylene het land in om wensen in vervulling te laten gaan.

Ruim 700.000 mensen stemden af op het nieuwe programma van Jörgen Raymann, Dat ding van Tante Es. In de eerste aflevering ontving tante Es, een typetje van Raymann, defensieminister Jeanine Hennis-Plasschaert.

Ongeveer een miljoen mensen keken naar het WK allround schaatsen. Zij zagen hoe Sven Kramer de eerste dag van het toernooi de eerste plaats in het klassement veroverde en Ireen Wüst voorlopig derde staat. De afstand van 3 kilometer bij de dames werd door 1,2 miljoen mensen gezien, de 500 meter en 5 kilometer bij de mannen werd door gemiddeld een miljoen mensen bekeken.

Het best bekeken programma zaterdag was het journaal van 20.00 uur, daar stemden 1,9 miljoen mensen op af, gevolgd door het RTL4-programma The Voice Kids met 1,6 miljoen kijkers. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten