TV Gelderland organiseert debat Provinciale Statenverkiezingen

Regionale omroepen besteden ook aandacht aan de Provinciale Statenverkiezingen. Maar weinig omroepen vertellen dit ook goed aan kijkers en luisteraars. Omroep Gelderland meldt nu dat ze maandag (16 maart) een debat organiseert tussen de Gelderse partijen.

Ze gaan met elkaar in discussie over verschillende thema’s, zoals de besteding van het Nuon-geld. Moet de provincie dat geld in de economie stoppen of Gelderland juist groener en zuiniger maken? Of moet het geld worden opgepot? Ook onderwerpen als de krimp op het platteland en de verhouding tussen provincie en gemeenten komen langs.

Live-uitzending
Het debat staat onder leiding van Erik van der Pol en Annemieke Schakelaar. De meeste lijsttrekkers doen mee aan het debat.  Het debat wordt live uitgezonden vanuit het Huis der Provincie in Arnhem. De uitzending begint om 19.00 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email